Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Για γέλια !!!

Παραγγελιά...

Πάει ένας τύπος σε ένα σουβλατζή:
- Θέλω να μου κάνεις 4 πίτες, αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία.
Θέλω 2 πίτες σουβλάκια και 2 σεφταλιές.
Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από την μία, ωμό από την άλλη και την πίτα ωμή.
Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη.
Στην μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με το αίμα τους, και μόνο με αγγούρι.
Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από την μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι'.
- Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου, του λέει ο σουβλατζής.
Και ο τύπος απαντά:
- Προχτές ρε καραγκιόζη που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα;'

Η εκδίκηση της ξανθιάς

Ένας δικηγόρος και μια ξανθιά κάθονται δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης. Ο δικηγόρος γυρίζει και τη ρωτάει αν θα ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Η ξανθιά είναι κουρασμένη και αρνείται ευγενικά.

Ο δικηγόρος επιμένει και λέει ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό κι έχει πλάκα. Της λέει:
- Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν ξέρεις την απάντηση, θα μου δώσεις κάποια λεφτά και το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν δεν απαντήσω σε μια δική σου ερώτηση".

Η ξανθιά τον κοιτάει κουρασμένα και του ξαναλέει ότι δεν την ενδιαφέρει.

Ο δικηγόρος το ξανασκέφτεται και της κάνει άλλη προσφορά:

- Λοιπόν,να σου προτείνω κάτι άλλο. Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση θα μου δώσεις 5 ευρώ και αν δεν την ξέρω εγώ θα σου δώσω 500 ευρώ",

Η ξανθιά το ξανασκέφτεται και τελικά συμφωνεί να παίξει. Ο δικηγόρος τη ρωτάει:

-Ποια είναι η απόσταση μεταξύ της γης και της σελήνης;"

Η ξανθιά τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του δίνει 5 ευρώ. Ο δικηγόρος χαμογελάει και παίρνει τα λεφτά. Τώρα είναι η σειρά της ξανθιάς. Τον ρωτάει λοιπόν:

- Τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;"

Ο δικηγόρος την κοιτάζει απορημένος. Βγάζει το laptop από την τσάντα του και ψάχνει όλα τα αρχεία του. Θυμωμένος που δε βρίσκει την απάντηση στέλνει e-mail σε όλους τους φίλους του μήπως και πάρει απάντηση. Μάταια όμως γιατί κανένας δε γνωρίζει. Μετά από καμιά ώρα που ψάχνει για την απάντηση, ανοίγει το πορτοφόλι του και δίνει στην ξανθιά 500 ευρώ. Εκείνη τα παίρνει και γυρίζει δίπλα να κοιμηθεί. Ο δικηγόρος φανερά εκνευρισμένος, τη σκουντάει και τη ρωτάει:

- Λοιπόν, τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;".
Η ξανθιά τον ξανακοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του ξαναδίνει 5 ευρώ και ξαναπέφτει για ύπνο...

Όταν η μαρκησία θέλησε sex…..

ή

….πως ο καθένας, πουλώντας τρέλα, μπορεί να εμφανίζει εαυτόν δικαιωθέντα

Εις τας εξοχάς πήγαν ο μαρκήσιος και η μαρκησία. Το βραδάκι εκείνη ζήτησε sex. Βαριεστημένος ο μαρκήσιος διέταξε τον υπηρέτη να τους ακολουθήσει, με το φανάρι, μέχρι το κοντινό δασάκι. Ο μαρκήσιος «διεκπεραίωσε», πριν η συμβία του προλάβει καν να «προθερμανθεί». Εκνευρισμένη εκείνη διαμαρτυρήθηκε: «Πάλι τα ίδια, δεν σε αντέχω»!!. Το αναμμένο φανάρι βοήθησε τον αμήχανο μαρκήσιο να διακρίνει ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη του υπηρέτη.

Ήταν η σειρά του μαρκησίου να ξεσπάσει: «Θέλεις ένα καλό μαστίγωμα, εξυπνάκια; Λοιπόν άκου τι θα γίνει. Εγώ θα κρατάω το φανάρι και συ θα κάνεις έρωτα σ’ αυτό το παγόβουνο, τη μαρκησία. Να δούμε τη προκοπή σου». Ο υπηρέτης υπάκουσε πειθήνια.

Μετά από κάμποση ώρα, όταν η μαρκησία «εκρηγνυόταν» στον τρίτο της οργασμό, ο μαρκήσιος απευθυνόμενος στον σε παρόμοια κατάσταση ευρισκόμενο υπηρέτη του, του λέει: «Είδες τώρα ρε ηλίθιε πως πρέπει να κρατάς το φανάρι!»