Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ωριμότητες!

Με τρομερή αγαλλίαση υποδέχτηκε τα νέα μέτρα η ελληνική κοινωνία. Κοινή είναι όμως η εντύπωση πως η “Bund der Illuminaten - Ένωση των Πεφωτισμένων” που κυβερνά τη χώρα των ελλήνων, θα έπρεπε να τα έχει πάρει εδώ και πολύ καιρό τώρα.

Βέβαια, εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και πάρα πολλοί αυτοί που ζητούν ακόμα πιο δραστικά μέτρα, από όλους εμάς, για να σωθεί η πατρίδα του Αγγελόπουλου, του Λαμπράκη, του Λαναρά, του … (Αγαπούλα) Μάκαρου και όλων αυτών των, ουκ έστιν αριθμός, λοιπών καλόπαιδων.

Τα πιο βασικά από τα νέα μέτρα, μέχρι τα (όπως, ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ (!), έχει γίνει μέχρι σήμερα να αποδειχτούν και αυτά μια τρύπα στο νερό) επόμενα, είναι η μείωση του αφορολόγητου στα 5.000€, η μείωση των συντάξεων για το ποσό πέραν των 1.200€ κατά 20%, η μείωση των συντάξεων σε όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί πριν τα 55 τους χρόνια και η εφεδρεία 30.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του έτους.

Το σκεπτικό της “Illuminatenorden - Οργάνωση των Πεφωτισμένων” και, κυρίως, των εκπροσώπων της Οργάνωσης “Rosencreutzer der Strikte Observanz – Οι Ροδόσταυροι της Αυστηρής Τήρησης” (τη ξέρουμε και σαν τρόικα) για την επιβολή των νέων μέτρων είναι πως “… οι Έλληνες είναι ένας βαθιά σκεπτόμενος και πνευματικός λαός που δεν συμπαθεί καθόλου (μα καθόλου!) τις απολαύσεις και τα χρήματα, αλλά με ένα διαβολικό τρόπο, τις τελευταίες δεκαετίες ξένα κέντρα συνωμοσίας κατάφεραν να τους επιβάλουν (στους Έλληνες) έναν υλιστικό τρόπο ζωής και να τους απομακρύνουν από τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα”. Πάλι δεν πρέπει να ξεχνάμε εδώ ότι οι Έλληνες θεωρούν τους εαυτούς τους απευθείας απόγονους των Αρχαίων Ελλήνων, των οποίων η εν γένει παρουσία και προσφορά τους στον Σύγχρονο Πολιτισμό, τους μεταλαμπαδεύτηκε ως δια μαγείας, αγνοώντας 1000 σχεδόν χρόνια Βυζαντινής και 400 περίπου χρόνια Οθωμανικής παρουσίας σε αυτό τον τόπο που έδρασαν κυριολεκτικά ως λαίλαπα και δεν άφησαν τίποτε (μα τίποτε!) όρθιο.

Είναι αξιοθαύμαστοι οι Έλληνες πολίτες που, έχοντας αντιληφθεί πως όλα αυτά είναι δίκαια και γίνονται για το καλό τους, αντιμετωπίζουν με την προσήκουσα ωριμότητα τα νέα μέτρα, περιμένοντας με αγωνία τα επόμενα που θα ανακοινώσει ο “Kammerherr - Αρχιθαλαμηπόλος” Evangel von Vaseline der Venisel. Ένα χαρακτηριστικό της ομολογουμένως απίστευτης ωριμότητας των Ελλήνων είναι το ότι σήμερα, μια μέρα μετά την ανακοίνωση των υπέροχων αυτών μέτρων, έχουν απεργία όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα ταξί. Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και οι ιδιοκτήτες ταξί απεργούν σήμερα επειδή έθεσαν ως ιερό καθήκον τους να εμποδίσουν τους λιγοστούς ηλίθιους και ανώριμους Έλληνες που θα τολμήσουν να διαδηλώσουν μπροστά στο “Reichstag der Illuminaten”. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες ταξί και οι οδηγοί των λεωφορείων θα περικυκλώσουν το Reichstag με τα οχήματά τους, για να προστατεύσουν την “Bund der Illuminaten - Ένωση των Πεφωτισμένων” που κυβερνά τη χώρα των ελλήνων, από τους περιθωριακούς και τους αλήτες που μαζεύονται στο Σύνταγμα.